Ainekset 9 kpl annosta

dl
vettä
25
g
hiivaa
1
tl
suolaa
(1
rkl
siirappia)
50
g
voita tai margariinia
n.2
dl
hienoa porkkanaraastetta
gluteenitonta jauhoseosta

Ohje

  1. Liuota hiiva haaleaan veteen. Lisää muut aineet. Vaivaa taikina tasaiseksi käsin tai sähkövatkaimella. Kohota lämpimässä paikassa n. puoli tuntia.

  2. Jaa taikina 8 osaan ja nostele ne pellille. Käytä tattarijauhoa apuna, sillä taikina on löysähköä ja tarttuvaista. Kohota leipäsiä n. puoli tuntia, ripottele päälle tattarihiutaleita ja paista 225 asteessa n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.