• Pizzasoppaan saat piilotettua lihatähteet niin, että ne maistuvat ihan uudelle ruoalle.
  • Keittoon laitetaan tomaattia, mustapippuria ja pizzamaustetta reilusti.
  • Pätkäspagetti tuo ruokaisuutta.
  • Juustoraaste pinnalla kruunaa keiton.

Ainekset 6-8 annosta annosta

1
rkl
öljyä
n.400
g
kinkku-, broileri- tai kalasuikaleita tai jauhelihaa
1
iso sipuli
8
dl
vettä
1
tlk
tomaattimurskaa (400 g)
1
liha-, kana- tai kalaliemikuutio
1
rkl
soijaa tai currytahnaa
1-2
rkl
pizzamaustetta
½-1
tl
kokonaisia mustapippureita
1
paprika suikaleina
Pinnalle:
juustoraastetta tai raejuustoa

Ohje

  1. Kuumenna öljy suuressa, pinnoitetussa kattilassa. Lisää kinkku-, broileri- tai kalasuikaleet tai jauheliha sekä sipulirenkaat ja paista ne kauniin värisiksi. Lisää vesi sekä tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

  2. Lisää loput aineet ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Anna kypsyä Raketti Spagetin lisäämisen jälkeen enää 6min. Tarjoile erikseen juustoraastetta tai raejuustoa, jota jokainen voi ripotella keiton pinnalle.

VINKKI: Saat samalla reseptillä pataruoan, kun käytät ohjeeseen noin 5 dl (250 g) spagettia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.