Myllyn Parhaan Pestopastasta valmistat helposti todella herkullisen salaatin.

Vain muutaman raaka-aineen salaatti maistuu herkulliselta sellaisenaan tai salaattipöydän sekoitettuna salaattina.

Mozzarellahelmet voit halutessasi korvata myös feta- tai vuohenjuustolla.

Ainekset 4 annosta annosta

1
l
vettä
½
tl
suolaa
200
g
mozzarellahelmiä
150
g
vihreää pestoa
200
g
värikkäitä pikkutomaatteja
1
dl
vihreitä tai mustia oliiveja
½
rku
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja mausta suolalla.

  2. Lisää pestopasta ja anna kiehua pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes pasta on lähes kypsää. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä lävikössä.

  3. Laita pasta kulhoon ja sekoita joukkoon mozzarellahelmet ja vihreä pesto. Paloittele joukkoon pikkutomaatit ja oliivit. Hienonna tuore basilika ja sekoita salaatin joukkoon. Tarjoa!

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.