Haettu sivustolta 5.11.2024 Mansikkatorttu tattarilla Mansikkatorttu tattarilla Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 3 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 35 min hiivattomat leivonnaiset kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset 10:lle annosta Taikina: 2 munaa 1 dl sokeria 2 dl Myllyn Paras Tattarijauhoja ½ tl leivinjauhetta 1 dl mansikkasurvosta Täyte kypsälle tortulle: 1 dl mansikkamehua 2 dl mansikkasurvosta (tai hilloa) 2 dl kuohukermaa + 2 rkl sokeria + 1 tl vaniljasokeria 3-4 dl mansikoita Leivitykseen: Myllyn Paras Tattarijauhoja Ohje Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää tattarijauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja sekoita tasaiseksi, lisää mansikkasurvos. Kaada taikina voidellulle ja tattarihiutaleilla leivitetylle piirakkavuoalle ja levitä tasaiseksi. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 15 min. Anna jäähtyä. Kostuta piirakkapohja mansikkamehulla, levitä mansikkasurvos päälle. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se vähän sokerilla ja vaniljasokerilla. Levitä kermavaahto tortulle ja koristele mansikoilla. VINKKI: Kesäisen mansikkatortun ohjeella voit valmistaa raikkaan syksyisen puolukkatortun, kun korvaat mansikat puolukoilla. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mustikkamurupiirakka tattarilla Kuva Marjapiirakka tattarilla Kuva Myslipatukat tattarilla Piirakat ja tortut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua