Ota taikina sulamaan ja laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Kerää yrtit mahdollisimman pieninä ja puhtaina isoon lävikköön. Kun lävikkö on täynnä, huuhtele lehdet lävikössä lämpimällä vedellä ja saksi pieniksi.
Paista pannulla voissa silputut sipulit varsineen ja puhdistetut silputut pienet yrttien lehdet. Vain lyhyt paisto (4-5 min) riittää.
Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Levitä päälle kuutioitu tai murustettu juusto ja paistettu seos. Sekoita munat ja ranskankerma, mausta. Kaada kasviseoksen päälle. Levitä pinnalle juustoraastetta.
Paista uunin alimmalla tasolla 30-35 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä paksumpi piirakka ja sitä pidempi paistoaika.
VINKKI: Kokeile laittaa sekaan myös muita syötäviä luonnonkasveja.