Ainekset n. 60 annosta

dl
maitoa tai laktoositonta maitojuomaa
25
g
hiivaa
1
tl
suolaa
50
g
voita
Täyte:
200
g
juustoraastetta
2
munaa

Ohje

  1. Liuota hiiva ja suola kädenlämpöiseksi lämmitettyyn maitoon. Alusta taikinaksi vehnäjauhoilla ja hiivaleipävehnäjauhoilla. Lisää alustuksen loppuvaiheessa sulatettu voi. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi peitettynä lämpimässä paikassa (esim. kulho lämpimässä vedessä).

  2. Jaa kohonnut taikina neljään osaan ja kaaviloi jokainen osa n. 30 x 30 cm levyksi. Sekoita täytettä varten juustoraaste ja muna. Jaa täyte kaaviloiduille taikinalevyille ja rullaa levyt (kääretortun tapaan).

  3. Leikkaa rullasta terävällä veitsellä n. 2 cm:n viipaleita ja laita viipaleet muffinssivuokiin. Anna puustisten kohota kaksinkertaisiksi peitettynä ja paista ne 225-asteisen uunin keskitasolla 8-10 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.