Kanakastikkeeseen on käytetty värikkäitä raaka-aineita, jotta ruoka olisi houkuttelevampaa juhlavampaankin pöytään. Nopea ja kätevä resepti!
Suurustejauheella löydät sopivimman sakeuden kastikkeelle vasta lopussa, mutta jos käytät suurustamiseen vehnäjauhoja (mieluiten karkeita), sekoita ne ensin tilkkaan nestettä ja lisää vasta sitten "suurustevelli" kastikkeeseen ja anna kiehahtaa.
Ohjeen määrät voit kertoa, jolloin saat ruoan vaikka 20:lle (viisinkertainen resepti).
Laita vesi kiehumaan ja keitä Basmati Riisi yhtä aikaa, kun valmistat kastikkeen.
Paista kastiketta varten fileesuikaleet pannulla tai kasarissa suikaloidun sipulin kanssa. Lisää vesi ja mausteet ja anna kiehahtaa. Suikaloi sillä aikaa paprikat ja lisää ne sekä ananaspalat kastikkeeseen.
Saosta kastike suurusteella tai jauholla+vesitilkalla. Tarkista maun voimakkuus mieleiseksi.
Tarjoa keitetyn Myllyn Paras Basmati Riisin kanssa.
Tosi hyvä ja helppo ohje! Korvasin purjon sipulilla, soijakastikkeen korvasin kalakastikkeella, maissijauhon korvasin perunajauhoilla. Monet kerrat jo tehnyt tällä ohjeella, aina on onnistunut hyvin!
Todella hyvä resepti! Tein itse suurelle porukalle kuusinkertaisen annoksen, jolloin huomasin ananasta ja paprikaa tarvitsevan hieman vähemmän ja vastavuoroisesti mausteita enemmän. Suosittelen!