Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää tattarijauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja sekoita tasaiseksi, lisää appelsiinimehu.
Kaada taikina voidellulle ja tattarihiutaleilla leivitetylle piirakkavuualle ja levitä tasaiseksi.
Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 15 min. Anna jäähtyä.
Kostuta piirakkapohja appelsiinimehulla, levitä appelsiinimarmeladi päälle. Levitä päälle appelsiini- tai mandariinilohkot.
Kuumenna mehu kiehuvaksi ja liuota hyytelösokeri siihen. Anna hyytelön vähän jäähtyä ja levitä tortun päälle. Anna tortun hyytyä kylmässä ennen tarjoilua.
VINKKI: Appelsiinien/mandariinien kanssa torttuun sopii myös esim. ohuet kiivihedelmän lohkot.
Todella hyvä ohje, herkullinen kakku :) Helppo tehdä ja voi tehdä valmiiksi vaikka jo edellisenä päivänä. Käytin tavallisia vehnäjauhoja, kun tattarijauhoja ei ollut. Vähän enemmän voisi käyttää mehua kostutukseen, mutta se on makuasia. Olen jo useamman kerran käyttänyt tätä ohjetta, ja vaihtelua saa päälle laitettavista hedelmistä tai marjoista.