Rahkaa, muruseosta ja pyreetä yhdistettynä raikkaaksi välipalaksi. Ruis-suklaasuukko sopii vaikka kokousvieraille tai tarjolle vitriiniin!

Ainekset 10 annosta, annoskoko 160 g annosta

Muruseos:
130
g
tummaa suklaata rouheena
40
g
fariinisokeria
150
g
Valio Play maitokahvijuomaa, laktoositon
Rahkaseos:
400
g
Valio laktoositonta vispikermaa
500
g
Valio laktoositonta maustettua rahkaa, sitruuna
100
g
Findus vadelmapyreetä
15
g
sokeria

Ohje

  1. Sekoita muruseoksen aineet keskenään.
  2. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon rahka. Kokoa annokset jälkiruokamaljoihin.
  3. Laita pohjalle reilusti muruseosta (45 g annos), päälle sitruunarahka (100 g annos).
  4. Tee lusikalla rahkan keskelle syvennys ja upota siihen vadelmasilmä (10 g annos).
  5. Ripottele pinnalle muruseosta.
Resepti:
Myllyn Paras, Findus ja Valio

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.