Haettu sivustolta 21.11.2024 Ruis-suklaasuukko Ruis-suklaasuukko Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon
Rahkaa, muruseosta ja pyreetä yhdistettynä raikkaaksi välipalaksi. Ruis-suklaasuukko sopii vaikka kokousvieraille tai tarjolle vitriiniin! Ainekset 10 annosta, annoskoko 160 g annosta Muruseos: 200 g Myllyn Paras Ruiskorppujauhoja 130 g tummaa suklaata rouheena 40 g fariinisokeria 150 g Valio Play maitokahvijuomaa, laktoositon Rahkaseos: 400 g Valio laktoositonta vispikermaa 500 g Valio laktoositonta maustettua rahkaa, sitruuna 100 g Findus vadelmapyreetä 15 g sokeria Ohje Sekoita muruseoksen aineet keskenään. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon rahka. Kokoa annokset jälkiruokamaljoihin. Laita pohjalle reilusti muruseosta (45 g annos), päälle sitruunarahka (100 g annos). Tee lusikalla rahkan keskelle syvennys ja upota siihen vadelmasilmä (10 g annos). Ripottele pinnalle muruseosta. Resepti: Myllyn Paras, Findus ja Valio
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua