Hiutaleet sopivat puurojen ja jälkiruokien valmistukseen sekä sellaisenaan tarjottavaksi esimerkiksi viilin tai jogurtin kanssa. Leseet tuovat maukkautta leipiin, piirakoihin, leivonnaisiin sekä kasvisruokiin. Lue lisää.
Kaurahiutaleet valmistetaan kauranjyvistä, jotka puhdistetaan, kuoritaan, lämpökäsitellään, leikataan, höyrytetään ja litistetään hiutaleiksi. Isot Kaurahiutaleet valmistetaan samoin, mutta niitä ei leikata.
Ohrahiutaleet valmistetaan ohranjyvistä, jotka puhdistetaan, kuoritaan, leikataan, höyrytetään ja litistetään hiutaleiksi.
Vehnä- ja Ruishiutaleet valmistetaan viljanjyvistä, jotka puhdistetaan, leikataan, höyrytetään ja litistetään hiutaleiksi.
Neljän Viljan Hiutaleet valmistetaan sekoittamalla ruis-, vehnä-, kaura- ja ohrahiutaleita. Hiutaleet sopivat puurojen, leivonnaisten ja jälkiruokien valmistukseen sekä sellaisenaan esimerkiksi viilin tai jogurtin kanssa.
Kauralese valmistetaan kauranytimen uloimmista kuorikerroksista höyryttämällä kauranytimet ja erottamalla niistä lese. Lese tuo maukkautta leipiin, rieskoihin, piirakoihin, jälkiruokiin ja leivonnaisiin sekä mureketaikinoihin ja kasvisruokiin.