Porkkana ja inkivääri pelaavat makuina upeasti yhteen. Tämä resepti toimii kiireettömällä aamiaisella tai välipalana.

Ainekset 8 lettua annosta

6
dl
vettä
rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
Lisäksi:
2
appelsiinia
200
g
mascarpone-juustoa (maustamatonta tuorejuustoa)
tuoretta minttua hienonnettuna

Ohje

  1. Sekoita kulhossa lettujauhot, vesi ja inkivääri. Sauvasekoitin hoitaa homman sekunneissa. Anna taikinan tekeytyä 10 minuuttia. Valmistele lisäkkeet taikinaa odotellessa.

  2. Kuori appelsiinit ja irrota lohkot kalvojen väleistä. Notkista mascarpone muutamalla lusikan pyöräytyksellä.

  3. Paista letut kypsiksi voi-rypsiöljyseoksessa. Taittele valmiit letut viuhkoiksi. Pidä lämpimänä ja tarjoa mascarponen ja mintun kanssa.

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.