Pannari voi olla ruokaisa ja vähärasvainen välipala tai iltapala. 

Ohrajauho ja ruiskorppujauho tuovat hyvää makua taikinaan.

Sienien lisäksi pannarissa voi käyttää kasviksia tai savukalaa.

Katso video ohjeen alta, kuinka Suppilovahvero Pannari valmistettiin Terveysmessuilla 2011 Oivallusten Keittiössä yhdessä Sami Garamin kanssa. 

Ainekset iso (reunallinen) uunipellillinen annosta

8
dl
maitoa tai laktoositonta maitojuomaa
3
kananmunaa
1
rkl
hunajaa
1
tl
suolaa
ripaus valkopippuria
3-4
dl
suppilovahveroita paistettuina

Ohje

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita kaikki pannukakkutaikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota uunin lämpenemisen ajan.
  2. Vuoraa leivinpaperilla iso reunallinen uunipelti ja voitele se rasvalla. Kaada siihen pannaritaikina ja levitä päälle kevyesti paistetut suppilovahverot.
  3. Paista uunin keskitasolla 25-30 min kauniin väriseksi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Suppilovahvero Pannari, Oivallusten Keittiö 2011

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.