Ainekset n. 30 annosta

100
g
tummaa rouhittua suklaata
2
rkl
tummaa kaakaojauhetta
2
dl
suolapähkinöitä

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan. Sekoita sulaneen taikinan joukkoon rouhittu suklaa ja kaakaojauhe. Tämä onnistuu parhaiten käsin puristelemalla. Leikkaa reilu 1 dl  suolapähkinöitä veitsellä rouheeksi, jätä loput leikkaamattomina koristeeksi.

  2. Sekoita rouhe ja taikina käsin tasaisesti sekaisin ja leivo taikinasta paksu pötkö. Leikkaa se n. 30 osaan ja pyörittele palaset palloiksi. Asettele pallot väljästi leivinpaperille uunipellille, painele hieman matalammiksi ja laita jokaisen keskelle suolapähkinä.

  3. Paista 200-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla 5-8 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.