Tällä reseptillä Iinaps-vlogin Iina osallistui mustikkapiirakkapäivän kilpailuun vuonna 2017.

 

Ainekset noin 10 annosta

500
g
Soijajogurttia (sitruuna-lime)
1
rkl
sokeria (ei pakollinen, jos jogurtti maustettua)
1
rkl
vanilliinisokeria (ei pakollinen, jos jogurtti maustettua)
100-150
g
mustikoita

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

  2. Ota kauramurotaikina pois paketista ja painele voideltuun vuokaan reunoja myöten.

  3. Sekoita jogurtti, sokerit ja mustikat keskenään.

  4. Lisää täyte pohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

  5. Pistä piirakka uunin alatasolle noin 40 minuutiksi.

  6. Ota piirakka pois uunista, anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja laita vähintään pariksi tunniksi jääkaappiin.

  7. Nauti!

Resepti:
Iina Lehtimäki, Iinaps

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.