Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle.
Voitele taskut munalla ja ripottele halutessasi päälle mantelilastuja ja raesokeria koristeeksi. Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.
Valmista täyte: Tee luumusose keittämällä kuivattuja luumuja vahvassa sokeroidussa kahvissa, mausta sherryllä. Keitä hetki sekoittaen (5-10 min). Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta vaniljasokerilla ja lisää siihen rahka ja jäähtynyt luumusose. Voit myös jättää yhdistämättä täytteet keskenään ja laittaa väliin erikseen luumuseosta ja erikseen kerma-rahkaseosta. Koristele mintunlehdin ja halutessasi hopeisin nonparellikuulin.