Ainekset 4 annosta

600
g
siikaa, kirjolohta tai muuta kalaa nahattomana fileenä
suolaa
pippuria
Paistamiseen:
Oivariinia tai juoksevaa margariinia
Lisäkeriisi:
8
dl
vettä
½
tl
suolaa
½
kurkku
1
tlk
tuorejuustoa (200 g)
currya

Ohje

  1. Valmista ensin riisi. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta kurkku riisin kiehuessa.

  2. Kun riisi on kypsä, lisää heti joukkoon raastettu kurkku, tuorejuusto ja curry. Sekoita ja anna kuumentua. Kurkku saa jäädä rapeaksi.

  3. Paista fileet vasta juuri ennen ruokailua, koska kala kypsyy nopeasti.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.