Huuhdo paprikat ja poista kanta sekä siemenet. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja ne edelleen pieniksi paloiksi.
Kauli sulaneita lehtitaikinalevyjä hieman pidemmiksi. Levitä huoneenlämpöistä tuorejuustoa tasaisesti taikinalevyille, 2-3 rkl/taikinalevy. Ripottele päälle pienet paprikakuutiot ja mausteet.
Kääri pidennetty levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin noin ½ tunniksi jähmettymään.
Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja nosta ne joko sellaisenaan leivinpaperoidulle uunipellille tai muffinssivuokiin. Paista 225-asteessa uunin keskitasolla noin 10-13 minuuttia tai kunnes hyrrät ovat kauniin värisiä ja kypsiä.