Gluteeniton Mustikkalevypiirakka on helppo tarjoilla sellaisenaan tai koristella näyttävämmäksi tuoreilla mustikoilla sekä siniseksi värjätyllä kermavaahdolla.

Ainekset annosta

Värjätty kermavaahto:
kermaa, laktoositon
sininen elintarvikeväri
Lisäksi:
tuoreita pensasmustikoita
syötäviä kukkia

Ohje

  1. Koristele valmiiksi paloitellun Mustikkalevypiirakan annospala värjätyllä kermavaahdolla, mustikoilla ja syötävillä kukilla.
  2. Vaahdota kerma ja värjää puolet kermavaahdosta siniseksi.
  3. Laita pursotinpussin toiseen reunaan sinistä kermavaahtoa ja toiseen valkoista kermavaahtoa. Näin saat pursottimesta tulemaan raidallista kermavaahtoa. Kun olet pursottanut kermavaahdon Mustikkalevypiirakan annospalan päälle, aseta sen jälkeen tuoreita mustikoita ja syötäviä kukkia.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.