Tarjoile paistetut letut lounasravintolan jälkiruokana ja halutessa lämpöhauteesta. Lisäkkeiksi sopii perinteiset kermavaahto ja hillo, mutta kokeellisemmassa ympäristössä esimerkiksi suklaa-pähkinävoi.

Ainekset litran taikina annosta

1
l
täysmaitoa
0,1
kg
ruskistettua voita
0,21
kg
kananmunia
0,002
kg
vaniljasokeria
paistamiseen öljyä ja voita

Ohje

  1. Vatkaa kaikki ainekset sekaisin ja anna turvota 20 minuuttia.
  2. Kuumenna kippipannussa öljyä, ja kun öljy on kuumaa, lisää hiukan voita.
  3. Kaada taikinaa kannusta paistumaan ja paista, kunnes reunoihin alkaa muodostua väriä. Irrottele letut reunoista lastan avulla ennen kääntämistä, ja paista molemmin puolin kauniin kullanruskeaksi.
Resepti:
Alexander Trivedi, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.