Hiutaleista ja Hiivaleipäjauhoista leivot maistuvan rieskan leipäpöytään tarjottavaksi. 

Ainekset uunipellillinen / GN-vuoallinen annosta

1,5
tl
mineraalisuolaa (esim. Pan)
1
tl
suolaa
600
g
piimää (6 dl), laktoositon
50
g
voita sulatettuna (0,5 dl), laktoositon

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää piimä ja voisula ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Anna taikinan turvota, mikäli aikaa on, n. puolisen tuntia tai enempikin. Levitä taikina uunipellille voidellulle GN vuoalle tai uunipellille leivinpaperille ja paista kuumassa kiertoilmauunissa tai n. 250 asteisen uunin keskitasolla n. 20 min kauniin värisiksi.
  3. Leikkaa palasiksi ja nauti kuumana voin tai juuston kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.