Saskatoon-omppuhillo nautitaan Myllyn Paras -puurojen tai itsetehtyjen keksien ja juuston kanssa.

Ainekset n. 750 g annosta

500
g
saskatoon-marjoja
250
g
omenoita kuutioituna
1
sitruunan mehu
300
g
hillosokeria
1
rkl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Mittaa huuhtaistut marjat ja omenakuutiot kattilaan. Lisää sitruunan mehu, hillosokeri ja vaniljasokeri. Kuumenna kiehuvaksi, keitä hiljaa poreillen, välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.

  2. Purkita ja jäähdytä. Säilytä jääkaapissa.

  3. Nauti aamiaisella puuron tai tuorepuuron kera, käytä jälkiruokiin ja leivonnaisiin, herkutteluun juustojen ja keksien kanssa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.