Ainekset piirakkavuoallinen, halkaisija 26-28 cm, noin 8 annosta

Pohja:
Täyte:
1
dl
lemon curdia eli sitruunatahnaa
4-5
dl
mustikoita (250 g)
2
dl
kookosmaidon kermaosaa
2
munaa
1-3
rkl
sokeria
1
dl
kookoshiutaleita

Ohje

  1. Levitä sulanut pakastetaikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä pohjalle sitruunatahnakerros ja sen päälle mustikat (pakastemustikat jäisinä).
  2. Kookoskermaksi sopii 4 dl:n kookosmaitotölkin yläreunan paksumpi kookoskermaosa, lusikoi se käyttöön tai osta erikseen kookoskermaa. Sekoita kermaan munat, vähän sokeria ja kookoshiutaleet. Kaada seos mustikoiden päälle.
  3. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 min.

VINKKI: Mikäli haluat enemmän hapokkuutta piirakkaan, lisää hieman musta- tai valkoherukoita. Onnistuu myös puolukoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.