Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, ota se leivinpöydälle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Kauli kohonnut taikina isoksi levyksi 40 x 40 cm ja leikkaa se taikinapyörällä 4 x 4 ruudukoksi eli 16 neliöksi (yksi neliö on aina 10 x 10 cm).
Anna levyneliöiden kohota paksuudeltaan kaksinkertaisiksi leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa, esim. 40‐asteisen uunin keskitasolla tai keittiöaltaan päällä, johon on laskettu kuumaa vettä (n. 30 min).
Voitele hyvin kohonneet pullalevyt munalla, ripottele päälle raesokeria (ja mantelirouhetta). Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin keltaisiksi. Paras pulla on juuri ja juuri kypsää eli älä paista pullia kuiviksi!
Kostuta pullalevyt vaniljamaidolla. Kokoa pullalevyistä torttu laittamalla kerrosten väliin hilloa ja kermarahkaa (vatkaa sitä varten kerma vaahdoksi, lisää sokeri, mausteet ja rahka).