Ruispuuroa varten kiehautetaan 1 litra vettä tai mehua. Lisätään noin 3 dl Myllyn Paras Ruisjauhoja ja annetaan kypsyä noin tunti. Leivontaan ruisjauhoja käytetään perinteisten ruisleipä- ja piirakkaohjeiden mukaisesti.
Soveltuu parhaiten
Sopii hyvin rukiiseen leivontaan, leipään ja piirakoihin sekä puurojen valmistukseen.
Ainekset
täysjyväRUIS.
fullkornsRÅG.
Ravintosisältö
100 g
energia
1407 kJ
energia
336 kcal
rasva
2,0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0,3 g
hiilihydraatit
59 g
josta sokereita
1,3 g
ravintokuitu
20 g
proteiini
10 g
suola
0,01 g
Säilytys
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.