Ainekset annosta

330
g
soijarouhetta
660
g
kuumaa vettä
200
g
sipulia
1300
g
tomaattimurskaa
1000
g
kermaa
700
g
juoksevaa cheddar-sulatejuustoa
85
g
tacomausteseosta
25
g
suolaa
20
g
sokeria

Ohje

  1. Punnitse soijarouhe GN-vuokaan ja kaada päälle kiehuva/kuuma vesi. Anna tekeytyä muutaman minuutin ajan. Lisää pasta, sipuli ja tomaattimurska, sekoita.
  2. Punnitse kerma, sulatejuusto, mausteet ja sekoita keskenään. Lisää seos GN-vuokaan.
  3. Kypsennä 160 asteessa n. 45–50 minuuttia ilman kantta.
  4. Anna vetäytyä ennen tarjoilua n. 10 minuuttia.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.