Anonymous kirjoitti
21.3.2019 - 11:51
Tein ekakertaa ruisleipää ja myös ekakertaa leivinuunissa. Ohjeet lienee ihan ok, ovat selkeäit.
Jaoin taikinan kahteen osaan. Toinen juureentehty 100% ruis ja toiseen hiulan vehnäjauhoja ja kuivahiivaa.
Kumpikin taikina nousi ihan ok, mutta leipomisen jälkeen leivät eivät noussut juurikaan 2-3 tunnin aikana hiukan lämpimässä paikassa peitettynä.
Paistaessa leivät jäivät hyvin vaaleiksi ja olivat tosi kovia. Sisältä kivan ruskea ja pohja ja pintakuori mielestäni sopiva.
Miksiköhän leivät ei noussut ja miksi niistä tuli niin vaaleita.
Terv. Innokas kokeilija
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.