• Puuroa syömällä voi saada suklaan himon tyydytettyä.
  • Tee puuro kätevästi mikrossa, mutta muista varata mikropuuroon riittävän iso korkeareunainen kippo.
  • Opettele omalle mikrollesi tarkka aika, jolloin puuro alkaa kiehua, mutta ei kiehu yli. Sekoita sen jälkeen ja laita vielä n. 20 sekuntia lisää, jolloin puuro kypsyy kunnolla (esim. omassa mikrossani tuo aika on 1 min 50 sekuntia + sekoitus + 20 sekuntia 2 dl nesteelle + 1 dl hiutaleita)

Ainekset 1:lle annosta

2-3
palaa (laktoositonta) tummaa suklaata
2
dl
(rasvatonta) maitoa tai maitojuomaa

Ohje

  1. Mittaa isohkoon kippoon hiutaleet, suklaapalat ja maito. Kypsennä mikrouunin täydellä teholla (800 W) n. 1,5 min. Sekoita sen jälkeen hyvin niin, että suklaapalat sulavat puuroon. 

  2. Jatka kypsennystä 1 minuutti. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Nauti suklaapuuro sellaisenaan tai maidon kanssa.

VINKKI: Voit vielä raastaa suklaata puuron pinnalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.