Myllyn Paras Cocktail-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, riisitäytteinen rapeakuorinen pieni cocktailpiirakka. Sopii mainiosti välipalaksi tai suolaiseksi tarjottavaksi juhlapöytään.
Piirakoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Piiraat laitetaan uunipellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 250-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 20 min. Mikäli piiraat paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistetut piirakat voidaan voidella voisulalla tai kasviöljyllä.
Soveltuu parhaiten
Herkullinen välipala, salaatin tai keiton lisäke tai juhlapöydän suolainen tarjottava.
Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti.