Haettu sivustolta 22.12.2024 Cocktailpalat: pesto-juustosydämet Cocktailpalat: pesto-juustosydämet Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 11 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 20 min ei valkoista sokeria hiivattomat leivonnaiset kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset noin 20 annosta ½ pkt Myllyn Paras Iso Lehtitaikinalevyjä (300 g) tai Torttutaikinalevyjä (250 g) Päälle: 1 tlk punaista pestoa (n. 200g) 100 g mustaleima emmental-juustoraastetta 1 tlk kasviksia tai sieniä Ohje Ota sydämen mallisella (halkaisija noin 4 cm) piparimuotilla vähän sulaneista taikinalevyistä pieniä sydämiä. Levitä päälle pestoa, kasviksia tai sieniä ja vahvaa juustoraastetta. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 min. VINKKI: Kuvassa myös Cocktailpalat: Suolaiset pikkukuut, Cocktailpalat: Savuporo-ruispiiraset, Cocktailpalat: Parmesaanijuustotikut ja Cocktailpalat: Mozzarella-tomaattipalat. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua