Tässä perinteisen riisipuuron omenainen versio. Puuro valmistetaan veteen ja annetaan hautua rauhassa omenakuutioiden ja kanelitangon kanssa. Nautinnollisia puurohetkiä!
Ainekset 4-5:lle annosta
Ohje
-
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää ripaus suolaa, riisisuurimot, kuutioidut omenat ja kanelitanko. Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekoittaen. Tai keitä riisiä ensin 15 minuuttia ja lisää omenakuutiot vasta sen jälkeen. Silloin omenat jäävät sattumiksi puuroon.
-
Mausta puuro lopuksi sokerilla (omenien makeus vaihtelee suuresti lajikkeesta riippuen) ja poista kanelitanko. Tarjoa puuro lämpimänä, haaleana tai kylmänä sellaisenaan tai maidon kanssa. Puuro sopii aamu- tai välipalaksi sekä kevyen keiton jälkiruoaksi.
Reseptissä mukana
Kommentteja ja keskustelua
aina kuulunut punainen maito.
In reply to Kyllä riisipuuron on meillä by Anonymous (not verified)