Murotaikina
![Murotaikina](/sites/default/files/images/Murotaikina.jpg)
Murotaikina sopii hyvin piirakkapohjaksi (piirakkavuoan halkaisija 26-28 cm):
Levitä murotaikina ohuelti piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Täytä ohut piirakkapohja marjoilla tai hedelmäpaloilla (ja maustetulla rahkamunaseoksella tai muruseoksella).
Paista 200-asteisen uunin alaosassa 25-40 min.
Voit myös paistaa torttupohjan kypsäksi ilman täytettä ja täyttää sen vasta jäähtyneenä esim. marjoilla tai hedelmillä ja kermavaahdolla tai jäätelöllä.
Murotaikinasta valmistat maukkaita pikkuleipiä:
Lisää taikinaan 1 dl joko kookoshiutaleita, suklaa- tai mantelirouhetta tai mausta taikina lempimausteellasi (esim. inkivääri tai minttu).
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 5-10 min.