Haettu sivustolta 24.11.2024 Pipari-muffinit Pipari-muffinit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 12 arviota Anna arviosi 14 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 30 min hiivattomat leivonnaiset kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset noin 15 annosta 4 dl Myllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja tai Erikoisvehnäjauhoja 1 dl sokeria 2 tl piparkakkumaustetta 2 dl pieniä rusinoita ja kuivattuja hedelmiä (viikuna, aprikoosi tms.) 3 munaa 1,2 dl juoksevaa margariinia 1 dl siirappia 2 dl kermaa 1 tl soodaa Päälle: sokerivesikuorrutusta tai tomusokeria Ohje Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet (sekoita ensin sooda kermaan) ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. Paistoaikaan vaikuttaa muffinien koko. Koristele ennen tarjoilua. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Juustokakku-kuppikakut Kuva Taatelimuffinit piparikoristein Kuva Salla Mäkisen Joulupukin kuppikakut Muffinit ja kuppikakut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 1.12.2015 - 14:10 Kuinka kauan säilyvät? Vastaa Anonyymi kirjoitti 14.12.2015 - 00:00 In reply to by Anonyymi (not verified) Muffinit säilyvät muutamia päiviä. Tarvittaessa muffinit voi myös pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa Anonyymi kirjoitti 18.11.2015 - 15:07 Voiko kuivattuja hedelmiä korvata esim. piparitaikina murusilla? Vastaa Anonyymi kirjoitti 19.11.2015 - 00:00 In reply to by Anonyymi (not verified) Piparitaikinapalasia voi kokeilla muffineihin. Ne voi esimerkiksi painella taikinaan kun taikina on jaettu muffinivuokiin. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa Anonyymi kirjoitti 28.10.2012 - 10:59 Mitä kermaa tähän voi käyttää? Voiko mitään muuta nestettä käytää? Vastaa Anonyymi kirjoitti 16.12.2014 - 00:00 In reply to by Anonyymi (not verified) Mikä vaan leivontaan soveltuva kerma käy. Vaihtoehtoisesti voi käyttää esim. piimää tai hedelmämehua. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa Anonyymi kirjoitti 16.6.2012 - 08:47 Herkkua. Vastaa Anonyymi kirjoitti 16.2.2012 - 15:36 Tosi herkullisia. Vastaa Anonyymi kirjoitti 29.4.2011 - 15:54 Mmmm.. oli todella herkullista. Onnituisvat erittäin hyvin. Kiitoksia oikein paljon. Vastaa Anonyymi kirjoitti 11.12.2010 - 04:25 Mitä mausteita voi kayttää piparkakkumausteen sijasta? Vastaa Anonyymi kirjoitti 13.12.2010 - 12:53 In reply to by Anonyymi (not verified) Piparkakkumausteen sijasta voi käyttää kanelia, inkivääriä, pomeranssin kuorta, neilikkaa ja kardemummaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta. Vastaa Anonyymi kirjoitti 20.11.2010 - 17:10 Olivatpa herkullisia! Hedelmät pitävät muffinit mehevinä. Vastaa Anonyymi kirjoitti 2.11.2010 - 15:43 Hyvä resepti. Melkeen paras muffini, minkä olen maistanut. Vastaa Anonyymi kirjoitti 21.11.2009 - 14:07 Hyvä ja helppo resepti. Vastaa Näytä lisää kommentteja (14)
Anonyymi kirjoitti 14.12.2015 - 00:00 In reply to by Anonyymi (not verified) Muffinit säilyvät muutamia päiviä. Tarvittaessa muffinit voi myös pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa
Anonyymi kirjoitti 18.11.2015 - 15:07 Voiko kuivattuja hedelmiä korvata esim. piparitaikina murusilla? Vastaa
Anonyymi kirjoitti 19.11.2015 - 00:00 In reply to by Anonyymi (not verified) Piparitaikinapalasia voi kokeilla muffineihin. Ne voi esimerkiksi painella taikinaan kun taikina on jaettu muffinivuokiin. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa
Anonyymi kirjoitti 28.10.2012 - 10:59 Mitä kermaa tähän voi käyttää? Voiko mitään muuta nestettä käytää? Vastaa
Anonyymi kirjoitti 16.12.2014 - 00:00 In reply to by Anonyymi (not verified) Mikä vaan leivontaan soveltuva kerma käy. Vaihtoehtoisesti voi käyttää esim. piimää tai hedelmämehua. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa
Anonyymi kirjoitti 29.4.2011 - 15:54 Mmmm.. oli todella herkullista. Onnituisvat erittäin hyvin. Kiitoksia oikein paljon. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 13.12.2010 - 12:53 In reply to by Anonyymi (not verified) Piparkakkumausteen sijasta voi käyttää kanelia, inkivääriä, pomeranssin kuorta, neilikkaa ja kardemummaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 20.11.2010 - 17:10 Olivatpa herkullisia! Hedelmät pitävät muffinit mehevinä. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 2.11.2010 - 15:43 Hyvä resepti. Melkeen paras muffini, minkä olen maistanut. Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro