Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoiteta kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään n. 8 min. Valutetaan makaronit lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.
Soveltuu parhaiten
Sopii sellaisenaan kaikkiin makaroniruokiin: laatikkoihin, paistoksiin, patoihin, keittoihin ja sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainekset
VEHNÄJAUHO, DURUMVEHNÄJAUHO, vesi.
VETEMJÖL, DURUMVETEMJÖL, vatten.
Ravintosisältö
100 g
energia
1458 kJ
energia
344 kcal
rasva
1,7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0,4 g
hiilihydraatit
68 g
josta sokereita
2,5 g
ravintokuitu
4,0 g
proteiini
13 g
suola
0,01 g
Pakkauksen nettopaino
400 g
Säilytys
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä.