Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään 7-9 minuuttia. Valutetaan lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.
Soveltuu parhaiten
Sopii hyvin lisäkkeeksi sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi ja paistoksiin sekä keittoihin.
Ainekset
TÄYSJYVÄVEHNÄJAUHO (60 %), VEHNÄJAUHO, vesi.
FULLKORNSVETEMJÖL (60 %), VETEMJÖL, vatten.
Ravintosisältö
100 g
energia
1412 kJ
energia
337 kcal
rasva
2,4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0,5 g
hiilihydraatit
61 g
josta sokereita
2,7 g
ravintokuitu
8,2 g
proteiini
13 g
suola
<0,01 g
Pakkauksen nettopaino
500 g
Säilytys
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.