Haettu sivustolta 27.11.2024
Ranskalainen kinkku-juustopiirakka
Ranskalainen kinkku-juustopiirakka
47 kommenttia
Valmisteluaika
20 min
Kokonaisaika
45 min
Sekoita leivinjauhe kulhossa jauhoihin. Sekoita jauhoihin pehmeä rasva hyvin. Lisää sekaan muna ja kerma ja sekoita taikinaa sen verran, että se on tasaista. Taputtele taikina voidellun ja korppujauhotetun laakean piirakkavuoan pohjalle ja reunoille kostutetuin käsin.
Sekoita täytteen ainekset ja kaada täyte taikinan päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25 min.
VINKKI: Myös kalkkunaleike suikaleina tai tonnikala sopivat hyvin piirakkaan.
Kokeile myös klassista kinkkupiirakkaa, johon voi kätevästi käyttää vaikkapa joulukinkun tähteet!