On mukava hääräillä yhdessä ja valmistaa syötävää ulkoilmassa, sillä ulkona nälkä on yleensä "parhaimmillaan".
Tortillat Broileritäytteellä -reseptissä tortillapohjat on tehty itse muurikkapannulla, mutta mikäli sellaista ei ole, kaikki muutkin paistavat pannut sopivat mainiosti.
Durumvehnäjauhot ovat käteviä ohuiden pohjien leivontaan, koska durumjauhon sitko ei ole niin venyvää.
Täytteen määrää voi muokata sen mukaan kuinka nälkäisiä ruokailijat ovat ja vaihdella täytteitä omien mieltymysten mukaan.
Ainekset 10 kpl tortilloja annosta
Ohje
-
Sekoita tortilla-ainekset keskenään kimmoisaksi taikinaksi. Leivo taikinasta tanko, jaa se 10 osaan ja pyörittele jokaisesta pulla. Anna pullien levätä kelmun alla sillä aikaa, kun valmistat täytteen.
-
Kauli taikinapalat jauhotetulla pöydällä ison paistinpannun kokoiseksi pyöreäksi levyksi. Paista tortillat paistinpannulla ilman rasvaa tai kevyesti öljyllä sivellyllä muurikkapannulla molemmilta puolilta siten, että tortilla saa hivenen ruskeita pilkkuja.
-
Valmista täyte. Kuori ja hienonna sipulit. Suikaloi broilerin rintafileet. Paista sipuleita ja broilerisuikaleita öljyssä paistinpannulla, mausta suolalla ja valkopippurilla. Anna jäähtyä.
-
Viipaloi paprika. Sekoita viipaleet raejuuston ja korianterin kanssa. Yhdistä joukkoon broileriseos. Levitä tortillojen päälle salsakastike ja salaatinlehdet. Annostele broileri-kasvisseos ja kääri tortillat tiukoiksi rulliksi. Kääräise rullat folioon. Säilytä kylmässä tarjoiluun saakka.