Parhaat joulutortut eli tähtitortut saat valmiista voitaikinasta tai torttutaikinasta. Tässä ohjeessa voit valita mieleisesi joulutorttutaikinan. Leivo joulun tuoksu kotiin!
Voitaikina on perinteinen voilla leivottu taikina ja sisältää laktoosia. Torttutaikina on puolestaan laktoositon, margariinilla leivottu taikina.
Perinteisesti tähtitorttuihin laitetaan täytteeksi luumumarmeladia. Myös muita paistonkestäviä hilloja kannattaa kokeilla.
Ainekset 10 annosta
Ohje
- Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Leikkaa levyt neliöiksi ja tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun kostutetuin sormin. Laita jokaisen joulutortun keskelle lusikallinen paistonkestävää hilloa/marmeladia.
- Paista joulutorttuja 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10-15 minuuttia. Sihtaa päälle hieman tomusokeria. Tähtitortut ovat parhaimmillaan juuri paistettuina.
Reseptissä mukana
Kommentteja ja keskustelua
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
Suosittelen reseptiä kaikille.
In reply to Voiko j,torttuja voidella, by Anonymous (not verified)
In reply to IHAN PARHAITA VAAN JOULUN by Anonymous (not verified)
In reply to Nam! by Anonymous (not verified)
Suosittelen reseptiä kaikille
In reply to Nam! by Anonymous (not verified)
In reply to Olen aika varma ettei by Anonymous (not verified)
In reply to Myllyn Paras Torttutaikina on by Kuluttajaneuvonta
In reply to Eikös tässä ole voita? Siten by Anonymous (not verified)